tag:blogger.com,1999:blog-1607714598472211450.post2832750176835110709..comments2023-09-23T17:24:41.349+02:00Comments on Elsas Skafferi: Ugnsbakad gös, portionsantalet beror ju på storleken... -5-års jubileum!Unknownnoreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1607714598472211450.post-7359669654057866512020-09-04T21:03:37.058+02:002020-09-04T21:03:37.058+02:00Någon undrade anonymt över kall sås. Här kommer nå...Någon undrade anonymt över kall sås. Här kommer några olika förslag:<br />Sauce Verte med spenat och örter, Hollandaise, Yoghurt med vitlök och örter, Dillmajonnäs, Stenbitsrom med röd lök, citron, dill och créme fraiche, Remoulade, Dansk remoulade (med curry), Aioli, Aioli med äpple, Tzatziki. För fler förslag rekommenderar jag etiketten "Kalla såser" här på Elsas Skafferi. Smaklig måltid! AlexandraAlexandra Wedel Hedqvisthttps://www.blogger.com/profile/01270866375963521008noreply@blogger.com