5 okt. 2018

3 boktips till helgen!



Efterrätter, Olle T. Cellton
I "Efterätter" har Malmökocken Olle T. Cellton samlat sina bästa söta recept. Här finns allt från enkel engelsk citronposset och olivoljekaka med smak av apelsin, till mer tidskrävande efterrätter som den franska klassikern marjolaine. Flera av recepten gör Olle dagligen både hemma och på restaurang Babette.



Soppa, Potage och Buljong, Tommy Myllymäki
Ännu en bok från en av våra allra bästa kockar!
I bokens 80-tal recept ingår klara soppor, gräddiga soppor, mixade soppor, kalla soppor, buljonger och potager. Du lär dig snabbt hur du med några få grundtekniker i bagaget kan variera smaksättningarna i det oändliga. Med en huvudråvara som till exempel blomkål går det att göra hur mycket som helst, och en enkel buljong kan i högsta grad bli något sofistikerat om du ger dig tid att göra ett bra förarbete.



Regnbågsmat, Annika Panotzki
Med den här boken kan du koppla samman kroppens ursprungliga visdom med vår moderna livsstil. Regnbågsmat presenterar ett hållbart sätt att leva, tillaga och äta mat med energigivande recept för hela dagen. Från frukostar med smoothies, juicer och bowls till mängder av fantastiskt goda maträtter som passar både vardag och fest. Självklart även efterrätter och godsaker som du kan njuta av alla dagar i veckan. Allt i regnbågens färger!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar