Här hittar du vår blogg och våra restauranger.
Vi bjuder på recept för fest och vardag med säsongsanpassade råvaror, matnyttiga tips för kök och täppa, aktuell information och menyer från restaurangerna.
Sidor
▼
27 juni 2014
Grillad ost - hur man gör en trist ost gudomlig!
Grillar gör vi oavsett väder och vem kan motstå en krämig varm ost direkt från glöden?
Här i Strängnäs är vi lyckliga att ha Ostaffären, en av landets mest välsorterade med anor från tidigt 1930-tal. När det är sommar och man kanske inte har så nära till en välsorterad ostdisk, får man ta till lite olika trix för att pigga upp den färdigförpackade osten.
Grillad ost Camembert,
brie eller annan rund ost God
marmelad t.ex fikon Grilla
osten 2- 3 min på varje sida. Servera
genast!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar