Här hittar du vår blogg och våra restauranger.
Vi bjuder på recept för fest och vardag med säsongsanpassade råvaror, matnyttiga tips för kök och täppa, aktuell information och menyer från restaurangerna.
Sidor
▼
7 nov. 2014
Gott man kan göra med en kyckling....
Ugnstekt
kyckling
-en
favorit att förändra och förädla i oändligthet!
·Marinera med citron, vitlök, spiskummin och yoghurt
·Strö över tandoorikrydda och lite olja
·Svartpeppar, vitpeppar, lite salt och några klickar
smör
·Fyll kycklingen med vitlök och stek den hel – upp
till 40 klyftor!
·Marinera i Cajunkryddor och olja
·Ingefära, vitlök och chili ger bra smak
Dela kycklingen i 4 delar,
smaksätt på önskat vis.
Kör kycklingen i ugnen på 180
grader ca 45 minuter, jag kör den ofta längre för jag tycker det blir godare.
Kolla temperaturen vid benet – minst 72 grader ska det vara.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar