15 dec. 2011

Snart kommer Tomten!


Högst upp på årets önskelista står ”Mer tid” – i år igen... Det är så mycket man vill göra, så många man vill träffa, man ska hinna med familjen och inte minst sig själv. Några små trix har vi lärt oss genom åren och en del av dem delar vi med oss av här. Att förbereda så mycket som möjligt är ett av dem, att göra flera saker samtidigt ett annat.
Veckans recept kan göras redan till helgen och sparas i frysen i väntan på jultomten. De är tänkta att placeras på julbordet, men passar självklart även vid andra tillfällen. Med sallad och ett gott bröd blir de en lagom lunch, med lite baby-leafs och örtolja en trevlig förrätt.

  1. Koka lag till svampen
  2. Gör smet till paté, frys in eller laga till direkt
  3. Gör laxterrinen medan patén tillagas
  4. Gör färdigt svampen
  5. Provsmaka patén tillsammans med lämplig dryck

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar