Det bästa
med semester är man kommer i kapp sig själv och familjen. Föresatsen har varit
maximal avkoppling och minimal uppkoppling – det går så där… Med verksamheter i
full gång får man koppla upp ibland och då passar jag på att kolla vad som
kommer i kokboksform under hösten. Sedan kopplar jag av igen.
Condiments, Caroline
Dafgård
Den här boken
handlar om hur du gör dina egna smaksättningar. Från sweet chili-sås och
tacokrydda till pepprig amerikansk hot sauce och het tunisisk harissa. Boken är
en hyllning till smaksättarna och en guide till hur du lagar dina egna.
Recepten är inte särskilt komplicerade. Några tar lite längre tid att göra och
andra innehåller lite ovanliga råvaror. Men belöningen är alltid större än
arbetsinsatsen.
Gör korv! Johan
Åkerberg
Den här boken innehåller allt du behöver veta för att
kunna sätta igång - råd om utrustning, handfasta tips och hur viktigt det är
med renlighet och rätt temperatur på ingredienserna. Ett kapitel visar
principen: mal köttet, blanda med kryddor, stoppa i fjälster.
Här finns lammkorv, korv med fläsk och nötkött, korv med lax och
räkor och vegetariska korvar. Starka korvar och lagom starka, grillkorvar,
kokkorvar, korv till vardag, utflykt och fest!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar