25 okt. 2016

Den eviga drömmen om ordning och reda....

Varje höst får jag för mig att jag ska ta tag i min hemma arbetsplats:Bort med travar av kokböcker, bra-att-ha-papper, barnteckningar, foton och allt vad det nu är som samlas på mitt skrivbord! Ambitionen är stor. Det rensas och sorteras ut. Kvar blir ett par tre högar med böcker och tidskrifter som jag verkligen inte kan vara utan.


Skrivbordet torkas av ordentligt och kan till och med få sig en omgång olja.
Sen är det dags att ställa tillbaka allt och jag är så nöjd med mig själv när jag äntligen har plats för armbågarna på skrivbordet och kan ha den där härliga temuggen brevid mig istället för på byrån bakom. Men sen....

Sen börjar det fyllas på i ganska raskt takt och hela klabbet blir överhopat igen för jag har inga bra hyllor att lyfta upp högarna på.

I år ska det bli långvarig ändring och jag håller som bäst på att leta efter de ultimata bokhyllorna för mitt hemma kontor. Det ska funka med både tunga kokböcker och magasin, papper som hör till jobbet och så allehanda pärmar med jobb och familj.

Hos bokhylla.nu  har jag hittat flera snygga modeller som jag verkligen gillar. Velar mellan klassisk Stringhylla i vitt med mahognyplan eller helvitt i kombination med Bookworm i svart.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar