31 dec. 2021

Hej då 2021!

 


Det är dags att summera det här ovanliga året som gått.

Jag fick börja året med att ta farväl av min älskade hund och bästa vän sedan 14 år tillbaka. Någon ny hund var det inte tal om förrän det visade sig att maken i smyg letat upp en valp av samma sort utanför Umeå. Happy Hedqvist kom till oss i början av juni och familjen blev på något märkligt vis hel igen.

Pandemin har hängt som en blöt filt över oss alla större delen av året, men visst hade vi en fin sommar? Och höst? För att inte tala om hur vackert det var när vintern kom? Visst fick jag åka till akuten och gipsa handen i början i av december, vilket var oerhört kass tajming. Men tänk vilken tur jag hade att det inte var värre och att jag kunde fortsätta jobba hela tiden.

Jag tror det är viktigt att fokusera på det vi kan göra något åt och det som är bra i stället för tvärtom. Önskar dig ett riktigt gott slut och ett gott nytt 2022!

Alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar