Aktiviteterna är många och självklart speglas detta även på menyn vi levererar till dem. Elsa har gett sig ut på en matsafari som under veckan tar oss från Marocko i norr till Sydafrika i söder.
18 okt. 2012
Elsas Matsafari
Den här veckan jobbar
eleverna på Gripsholmsskolan extra mycket med årets tema, Afrika.
Aktiviteterna är många och självklart speglas detta även på menyn vi levererar till dem. Elsa har gett sig ut på en matsafari som under veckan tar oss från Marocko i norr till Sydafrika i söder.
Måsens läsare bjuds på
tunisisk kikärtsoppa, Lablabi, och en härlig färsrätt från Sydafrika, Babootie.
Övrigt på veckans meny är Boko Boko och Nyama Choma, båda vanliga i Kenya och
övriga Östafrika. Karibu!
Aktiviteterna är många och självklart speglas detta även på menyn vi levererar till dem. Elsa har gett sig ut på en matsafari som under veckan tar oss från Marocko i norr till Sydafrika i söder.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar