11 aug. 2014

Hur det kom sig att det blev en blogg....

...den där kvällen för snart tre år sedan.
 
Jag hade fått frågan från Anna Löfving som är chefredaktör och ägare till Mariefreds Tidning måsen ifall jag ville bidra med recept varje vecka en tid framöver. Stolt och glad tackade jag till att skriva och laga upp recept, men att fotografera mina alster vågade jag mig inte på.
www.mariefredstidning.se
 
Under hösten kom Annas dotter Klara varje vecka för att fota, trots tung belastning från gymnasieskolan. Till slut tog jag mod till mig och började experimentera med min egen kamera och det här är den första bilden som publicerades med mig som fotograf.
 
 
Så här 3 år senare kan jag se att jag utvecklats som fotograf och att jag redan för länge sedan borde lytt Fotograf Jonas Kullmans råd att alltid använda ett stativ....
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar