Snabba,
varierade vardagsrecept kan man aldrig få nog av. En familjefavorit är sautén
med fläskkarré, fransk senap och dragon som funkar lika bra med kyckling om det
finns till hands. Till den serverar vi ris och lägger djupfryst broccoli ovanpå
riset de sista 10 minuterna det kokar. Eller steker på lite Savoykål så klart….
500 gr fläskkarré
1 gul lök, hackad
1 msk olja
2 dl grädde
1 msk fransk senap
1 tsk dragon
½ buljontärning
Salt & peppar
Strimla fläskkarrén och fräs den med
lök och olja i en stekpanna.
Tillsätt grädde, senap, dragon och
buljongtärning.
Smaka av med salt och peppar.
Låt små koka ca 10 minuter, servera
med ris och grönsaker.
Självklart
går det att använda fläskfilé eller kyckling istället!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar