Här
är tre bra och inspirerande böcker att ge till någon som är road av matlagning.
Att ta vara på svinnet, äta klimatsmart och göra mer själv ligger helt i tiden.
Så skynda iväg till närmsta bokhandel och fixa de sista klapparna!
Den nya husmanskosten, Paul Svensson
Paul har ett budskap och
fokus på hållbar matlagning i alla led. Mycket grönt och handfasta tips för att
minska svinnet.
Handen på hjärtat, hur ofta handlar du mer än du behöver och
slänger det som blir över?
Condiments, Caroline Dafgård
Den här boken handlar om hur du gör dina egna smaksättningar. Från sweet chili-sås och tacokrydda till pepprig amerikansk hot sauce och het tunisisk harissa. Boken är en hyllning till smaksättarna och en guide till hur du lagar dina egna.
Veckans Vego, Sara Begner
En ny helt vegetarisk kokbok för veckans alla dagar!
Med rätt knep och lite planering går det lätt att laga god och
variationsrik grön middag på under en halvtimme.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar