28 dec. 2015

Vilket år jag har haft!


I januari smygöppnade vi Elsas Kantin i Strängnäs och sakta, sakta har vi fått fler och fler nöjda och glada gäster. 

Ett antal hedervärda cateringuppdrag har det också blivit i Kantinen. På bilden en plocktallrik som serverades i Mariefred, September 2015



Sommarens höjdpunkt var helt klart att få ”sommarprata” på Grassagården. 


Ett 50-tal tappra besökare trotsade kylan, 12 grader i juli!!!, 
och bjöds som tack på en rykande het morotssoppa, 
goda skratt och en eller annan skröna.


 








Årets godaste matminne

nygrillade lammkotletter med 
pinfärsk sallad från växthuset.


 




Drömmen om att bli självförsörjande på grönsaker lever vidare trots mediokert resultat 2015. 


De vackra potatisarna smakade kanske ännu bättre eftersom skörden inte blev så stor?








I november blev min första kokbok, Utvalda favoriter från Elsas Julbord, klar. 



En närproducerad kokbok där alla bilder fotograferats och stylats i Mariefred hemma hos Marianne Wikner som tagit alla bilder och gjort den grafiska formen. 
Tillsammans planerar vi för kommande två titlar…
  






2016 öppnar vi nattklubb i Strängnäs och jobbar vidare på att förbättra och förfina våra ”Elsor”. 

Satsningar som inte hade varit möjliga utan att vår enastående personal antar utmaningarna vi skickar i deras väg. Nu önskar jag er alla ett gott slut och ett riktigt gott, i alla bemärkelser, nytt 2016.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar