I januari smygöppnade vi
Elsas Kantin i Strängnäs och sakta, sakta har vi fått fler och fler nöjda och
glada gäster.
Ett antal hedervärda cateringuppdrag har det också blivit i Kantinen. På bilden en plocktallrik som serverades i Mariefred, September 2015

Sommarens höjdpunkt var helt klart att få ”sommarprata” på Grassagården.
Ett 50-tal tappra besökare
trotsade kylan, 12 grader i juli!!!,
och bjöds som tack på en rykande het
morotssoppa,
goda skratt och en eller annan skröna.
Årets godaste matminne
nygrillade
lammkotletter med
pinfärsk sallad från växthuset.
Drömmen om att bli självförsörjande på grönsaker lever vidare trots mediokert resultat 2015.
De vackra potatisarna smakade kanske ännu bättre eftersom skörden inte blev så stor?
I november blev min första kokbok, Utvalda favoriter från Elsas Julbord, klar.
En närproducerad
kokbok där alla bilder fotograferats och stylats i Mariefred hemma hos Marianne
Wikner som tagit alla bilder och gjort den grafiska formen.
Tillsammans
planerar vi för kommande två titlar…
2016 öppnar vi nattklubb i Strängnäs och jobbar vidare på att förbättra och förfina våra ”Elsor”.
Satsningar som inte hade varit möjliga utan att vår enastående
personal antar utmaningarna vi skickar i deras väg. Nu önskar jag er alla ett
gott slut och ett riktigt gott, i alla bemärkelser, nytt 2016.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar