7 mars 2024

Wraps med kyckling och Green Godess dressing

Den här vintern har varit den längsta och tyngsta på många år. Orken är i botten och jag drar mig fram mot en välbehövlig ledighet i påsk. För ett år sedan begravde vi min fina pappa som förlorade kampen mot cancer. Det har gått så fort samtidigt som det känns som att det var en evighet sedan. Tid är märklig, den krymper och sträcker ut sig på det mest underliga vis. Men den läker och det är bra. Snart är det en annan tid. Den tid då vi äter lunch utomhus på helgen, fixar till cyklar, tar fram utemöbler och röjer i trädgården. Då passar de här matiga wrapsen perfekt. Smaklig läsning!


Wraps med kyckling och Green Godess dressing

2 färdigstekta kycklingbröst
4 tortillabröd
blandade salladsblad
1 röd lök i skivor
”Gröna gudinnan”

Skiva kycklingen tunt.
Lägg sallad i mitten på varje tortillabröd.

Fördela kycklingen mellan bröden.
Lägg på en rejäl klick av såsen, toppa med skivad lök.
Rulla ihop så ändarna täpps igen.
Slå plast runt om och lägg in i kylen 30 min.
Ta av plasten och dela på bröden.
Servera med extra sås och servetter J

”Green godess”
2 dl majonnäs
1 msk citronsaft
1 msk olivolja
1 msk kapris
1 vitlöksklyfta
2 msk gräslök
1 msk persilja
1 msk körvel/basilika
salt och peppar

Mixa alla ingredienserna, smaka av med salt och peppar.
Ställ kallt i väntan på användning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar