50 gr pancetta
2 vitlöksklyftor
250 gr portabello
2 msk smör
salt och peppar
150 chèvre
1 krm svampfond
canneloni, ca 8 st
2 dl tomatsås
3 msk riven parmesan
färska örter
rostade valnötter
Tärna pancettan, skiva vitlöken tunt och skiva svampen.
Stek pancetta och vitlök, tillsätt svampen.
Klicka i smöret, smaka av med salt och peppar. Låt svalna.
Sätt ugnen på 190 grader.
Mixa svampblandningen med getosten, tillsätt svampfond.
Fyll cannelonin med blandningen.
Lägg i en ugnsfast form, slå över tomatsåsen och strö över riven ost.
Baka i ugnen ca 30 min.
Strö över rostade nötter och örter.
Servera direkt med en liten blandad sallad och honungsvinägrette.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar