4 jan. 2021

Elsas Vintermat - Martins svampfyllda canneloni, 2 port

 



50 gr pancetta
2 vitlöksklyftor 
250 gr portabello 
2 msk smör 
salt och peppar 
150 chèvre 
1 krm svampfond 
canneloni, ca 8 st 
2 dl tomatsås 
3 msk riven parmesan 
färska örter 
rostade valnötter 

Tärna pancettan, skiva vitlöken tunt och skiva svampen. 
Stek pancetta och vitlök, tillsätt svampen. 
Klicka i smöret, smaka av med salt och peppar. Låt svalna. 
Sätt ugnen på 190 grader. 
Mixa svampblandningen med getosten, tillsätt svampfond. 
Fyll cannelonin med blandningen. 
Lägg i en ugnsfast form, slå över tomatsåsen och strö över riven ost. 
Baka i ugnen ca 30 min. 
Strö över rostade nötter och örter. 
 Servera direkt med en liten blandad sallad och honungsvinägrette.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar