Jag tröttnar aldrig på kombinationen.
Smaklig läsning!
Prästostpaj med nötströssel och oregano
1 frp färdig pajdeg
3 dl riven prästost
2 ägg
2 dl mjölk
salt och peppar
1 dl rostade hasselnötter
Sätt ugnen på 175 grader.
Klä en form med pajdegen och förgrädda skalet 10-15 min.
Blanda ägg och mjölk. Salta och peppra.
Lägg osten i det gräddade skalet, slå över mjölk/äggblandningen.
Baka pajen 20-30 min. (Beror på pajformens storlek.)
Ta ut och låt svalna något.
Strö över rostade hasselnötter, servera med en sallad och en god dressing.


Smaklig läsning!
Prästostpaj med nötströssel och oregano
1 frp färdig pajdeg
3 dl riven prästost
2 ägg
2 dl mjölk
salt och peppar
1 dl rostade hasselnötter
Sätt ugnen på 175 grader.
Klä en form med pajdegen och förgrädda skalet 10-15 min.
Blanda ägg och mjölk. Salta och peppra.
Lägg osten i det gräddade skalet, slå över mjölk/äggblandningen.
Baka pajen 20-30 min. (Beror på pajformens storlek.)
Ta ut och låt svalna något.
Strö över rostade hasselnötter, servera med en sallad och en god dressing.


Inga kommentarer:
Skicka en kommentar