12 nov. 2016

En god nyhet från myTaste!

Sedan ett par år tillbaka finns min blogg listad  på myTaste och Matbloggstoppen där användarna kan söka bland tusentals recept. Recepten kan enkelt skrivas ut och man kan också göra sin egen digitala kokbok där man sparar sina favoriter. Man når recepten via myTaste app för iPhone eller Android när man behöver dem om man inte har sin dator till hands.

Uppfinningsrikedomen för att spara recept är stor. Jag själv brukar maila eller sms:a mig själv om sådant jag tycker intressant. Det funkar, men är lite krångligt och med tanke på den mängd mail jag får utan att skicka till mig själv blir det ibland väl rörigt i inkorgen. Sedan ska jag sortera upp och spara recepten på datorn – när tid finnes vill säga, vilket är lättare sagt än gjort…

Sedan oktober finns en webbläsarknapp som med ett klick låter dig spara ner ett frestande recept direkt i din kokbok på myTaste. Tjänsten är kostnadsfri och mycket enkel att använda.  Nu när jag surfar runt och letar inspiration kan jag direkt spara ner ett lockande recept till myTaste. För mig som läser recept som andra läser romaner är det ett perfekt sätt att samla inspiration och även kunskap.

Du kan ladda ner och läsa mer om Webbläsarknappen här:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar