14 aug. 2018

Var dags mat - Våra bästa recept för varje dag!


Förhoppningsvis har du haft möjlighet att njuta av denna varma sommar. Jag har för första gången på 9 år varit ledig både över Midsommar och i juli. Det har sina fördelar att "bara" ha en restaurang och jag känner att ledigheten har varit välbehövlig.

Lusten att laga mat försvann med värmen tyvärr. Jag hade räknat med att ha en massa nya recept efter ledigheten, men eftersom jag i princip livnärt mig på vattenmelon är det skralt med nytt material i Skafferiet -men inte länge till! Det blir fokus på vardagsmat, men också mycket grönt eftersom vi är mitt i skördemånaderna. Så härligt att kunna frossa av närodlat grönt och förhoppningsvis gör den senaste veckans regn att vi också kommer hitta svamp i september.

Tipsa mig gärna om dina vardagsfavoriter och hur du gör för att leva lite grönare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar