Sätt på det här långkoket redan onsdag eller torsdag kväll, kyl ner och ta fram på lördag och servera med saltgurka, rostad potatis och en krämig Cole Slaw.
1kg fläskkarré
4 dl Cocacola
3 dl BBQ-sås
2 gula lökar, skivade
2 röd paprika, i strimlor
2 vitlöksklyftor, pressade
2 morot, skivad
Salt och peppar
Sätt ugnen på 180 grader.
Blanda cola, BBQ-sås och grönsaker.
Lägg karrén i en ugnsfastform eller gjutjärnsgryta och slå marinaden över.
Täck formen noga eller sätt lock på grytan.
Ställ in i ugnen 30 min.
Sänk sedan värmen till 80 grader och låt köttet sakta, sakta kokas sönder över natten.
Dra isär köttet och smaka av med salt och peppar.
Servera i hamburgerbröd med lite salta tillbehör och en krämig Cole Slaw!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar