25 okt. 2020

Välkommen till Elsas Skafferi - men jag som skriver bloggen heter något helt annat...

Jag heter Alexandra, men är döpt till Elsa Louise efter min gammelmormor precis som min mamma och min ena dotter. Jag är krögare, entreprenör, bloggare och receptmakare som också fuskar lite grann som matfotograf och stylist. En familj har jag också som består av man, 2 döttrar och en liten hund.

Till vardags driver jag restaurang i Strängnäs, Elsas Kantin, där vi serverar lunch, arrangerar fester och har catering. Full fart med andra ord och just därför älskar jag enkla, lättlagade recept som funkar och gärna sköter sig själva till stor del. Precis ett sådant recept bjuder jag på den här veckan -, "Elsas Höstbröd i gryta" doftar ljuvligt av anis, fänkål och kummin. Smaklig läsning!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar