17 juli 2015

Röding med fyllning från trädgården, 4 port

Rent generellt äts det för lite fisk och för mycket kött och så här i grilltider är det oftast kött man lägger på gallret. Glöm inte att lägga på späda morötter, lökar och varför inte lite fänkål?
Vi fyllde en röding med nyskördade örter och primörer som avnjöts med en frisk romsås och en stor skål nyskördad potatis. Lyxigt!


Röding med fyllning från trädgården, 4 port
1 röding
Salladslök
Fänkål
Örter – dill, timjan, persilja
1 rejäl klick smör
Be att få fisken urtagen i affären och fyll den med grönsaker, örter och smör.
Skär några snitt som på bilden och slå in den i ett foliepaket.
Lägg på grillen 20-30 minuter.

Fisken är klar när den lätt släpper från benet.

Servera med nykokt potatis och en rejäl klick av vår goda romsås.
Receptet hittar du här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar