Rent
generellt äts det för lite fisk och för mycket kött och så här i grilltider är
det oftast kött man lägger på gallret. Glöm inte att lägga på späda morötter, lökar
och varför inte lite fänkål?
Vi fyllde en
röding med nyskördade örter och primörer som avnjöts med en frisk romsås och en
stor skål nyskördad potatis. Lyxigt!
Röding med
fyllning från trädgården, 4 port
1 röding
Salladslök
Fänkål
Örter – dill, timjan, persilja
1 rejäl klick smör
Be att få fisken urtagen i affären
och fyll den med grönsaker, örter och smör.
Skär några snitt som på bilden och slå in den i ett foliepaket.
Lägg
på grillen 20-30 minuter.
Fisken är klar när den lätt släpper
från benet.
Servera med nykokt potatis och en rejäl klick av vår goda romsås.
Receptet hittar du här!
Servera med nykokt potatis och en rejäl klick av vår goda romsås.
Receptet hittar du här!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar