750g
rabarber
350g gul lök
250g råsocker
1 msk finhackad chili
2 msk gula senapsfrön
3 dl äppelcidervinäger
1 kanelstång, delad i två
Ansa och skär rabarbern i cm-långa bitar, skala och hacka löken grovt.
Lägg rabarber och lök i en tjockbottnad kastrull och tillsätt övriga ingredienser.
350g gul lök
250g råsocker
1 msk finhackad chili
2 msk gula senapsfrön
3 dl äppelcidervinäger
1 kanelstång, delad i två
Ansa och skär rabarbern i cm-långa bitar, skala och hacka löken grovt.
Lägg rabarber och lök i en tjockbottnad kastrull och tillsätt övriga ingredienser.
Låt
blandningen koka upp, sänk sedan värmen.
Låt sjuda i en dryg timme. Rör om då och då.
Häll upp chutneyn på väl rengjorda burkar och låt dem svalna.
Låt sjuda i en dryg timme. Rör om då och då.
Häll upp chutneyn på väl rengjorda burkar och låt dem svalna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar