4 vitlöksklyftor
2 msk färska eller 1 msk torkade örter
1 dl olivolja
Salt och peppar
Mortla samman vitlök och örter.
Tillsätt oljan, salta och peppra.
Tillsätt oljan, salta och peppra.
Putsa racksen och klappa sedan in marinaden ordentligt runt om.
Ställ svalt över natten, eller i ett par timmar.
Ställ svalt över natten, eller i ett par timmar.
Bryn racksen runt om i en stekpanna.
Kör dem sedan i ugnen på 180 graders tills de fått en innertemperatur på 56 grader.
Slå in dem i folie och låt vila ca 10 min.
Skiva upp och servera direkt.
Kör dem sedan i ugnen på 180 graders tills de fått en innertemperatur på 56 grader.
Slå in dem i folie och låt vila ca 10 min.
Skiva upp och servera direkt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar