14 apr. 2024

Elsas Kantin ligger ute till försäljning och jag hoppas att någon kan komma in med ny energi i de fina lokalerna. I 9 år har vi serverat lunch och arrangerat stora middagar, mängden catering vi lämnat ut är ansenlig för att inte tala om alla galna kvällar på nattklubben, Zatine. Det har varit SÅ kul!

Men så plötsligt fick jag möjlighet att flytta min verksamhet till en av Strängnäs finaste lokaler på Järnvägsgatan 9. Flytten går under sommaren och vi räknar med öppning i augusti. 1 maj får vi nycklarna och sätter igång med att anpassa lokalerna för det delvis nya koncept vi kommer erbjuda. Mer om det kommer senare tillsammans med uppdateringar om läget i lokalerna. Hejarop, glädjetjut, goda råd och hantverkarkontakter kommer behövas på vägen och jag hoppas att du vill hänga med på resan fram till att jag kan hälsa dig välkommen.
Alexandra
PS! Recept, rapporter från trädgården och livet kommer som vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar