Baka pepparkakshus, skjuta gran, köra släde, gå på isutflykt, bjuda på smokingmiddag - välkommen till Per Morbergs jul på Tullgarn |
Förberedelser i Skafferiet
Nu
är förberedelserna för årets julbord i full gång. Äpplemos och senap står redan
på hyllorna och i nästa vecka går det stora knäckebrödsbaket av stapeln. Den
yngre delen av vår personal har knäckkokning och ischokladspyssel framför sig.
Lediga
stunder tillbringas med att planera för julpyntet på våra restauranger och B&B.
Alla har de sin egen personlighet som ska lyftas fram och skrudas för jul.
Ett skafferi av recept som förmedlar matglädje och går hand i hand med säsongsanpassad matlagning |
Novembermörkret jagas lätt på flykten med en bra kokbok, eller en julpysseltidning,
medan maken fyller kycklingbröst med medelhavssmaker och lyssnar på jazz.
Än
är det en stund kvar till advent...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar