7 nov. 2014
Gott man kan göra med en kyckling....
Ugnstekt
kyckling
-en
favorit att förändra och förädla i oändligthet!
·
Marinera med citron, vitlök, spiskummin och yoghurt
·
Strö över tandoorikrydda och lite olja
·
Svartpeppar, vitpeppar, lite salt och några klickar
smör
·
Fyll kycklingen med vitlök och stek den hel – upp
till 40 klyftor!
·
Marinera i Cajunkryddor och olja
·
Ingefära, vitlök och chili ger bra smak
Dela kycklingen i 4 delar,
smaksätt på önskat vis.
Kör kycklingen i ugnen på 180
grader ca 45 minuter, jag kör den ofta längre för jag tycker det blir godare.
Kolla temperaturen vid benet – minst 72 grader ska det vara.
Ös pippin ofta för maximal smak
och saftigt kött!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar