3 dec. 2016

myTaste Webläsarknapp – ett fantastiskt verktyg!

För några veckor sedan skrev jag om den nya funktionen på myTaste, en knapp där man enkelt laddar ner recept till sin kokbok på myTaste från vilken blogg eller hemsida som helst. myTaste samlar populära recept från matbloggar och andra matsajter och gör dem tillgängliga för dig via webben eller appar för iPhones och Android.

För mig som ständigt söker inspiration till nya recept underlättar funktionen enormt. Tidigare har jag försökt spara och samla recept och länkar i olika mappar i datorn, men till slut blir det ett enda mischmasch. Jag ger upp och börjar om från början vilket gör att jag får göra jobbet två gånger. Nu när jag hittar något intressant klickar jag bara ner sidan till min kokbok på myTaste och kan sedan i lugn och ro titta igenom.

myTaste är en av världens största receptsajter och här hittar du en oändlig mängd recept från både proffs och amatörer. Vardagsmat, festmat, LCH, glutenfritt, äggfritt, proteinrikt – vad du än letar efter hittar du det. Du kan söka efter en råvara, favoritbloggare eller en speciell maträtt. Jag använder mig ofta av sajten för att se hur andra lagar till eller kryddar sina rätter. Gå in och sök på kyckling så förstår du vad jag menar.


Ladda ner och läs mer om Webbläsarknappen här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar