Veckans urval av nya kokböcker är alla skrivna av kvinnor med ett syfte – sökandet efter inspiration, en enklare vardag, ett hälsosammare liv och den godaste maten!
The Bread Exchange, Malin Elmlind
"Jag bakar bröd.
Vill du ha det så byter jag det mot nästan vad som helst. Men inte mot pengar.
Jag byter det mot vad som helst som kan inspirera mig. Mot att du lär mig
något. Jag byter det mot något som du kan bättre än jag. Något jag aldrig vetat
existerade och aldrig kunnat uppleva om det inte varit för att du velat byta
bröd med mig."
Malin Elmlid lanserade The Bread Exchange 2008 då hon arbetade
inom modeindustrin. Sedan dess har hon bytt bort mer än 1000 bröd mot saker som
inspirerar henne (men aldrig mot pengar).
Veckans favoriter – middag på
under 30 minuter, Sara Begner
Med rätt knep och lite planering
går det lätt att laga god och variationsrik middag på under en halvtimme. Här
hittar du allt som får din vardag att bli enklare – med tydliga och
temabaserade kapitel som har lösningarna på de vanligaste vardagsproblemen.
Mitt nya
raw food kök, Erika Palmcrantz Aziz
Inspiration
för dig som vill hitta ett sätt att äta och leva med raw food.
Det godaste jag vet, Lisa Förare
Winbladh
Lisa skriver långa recept med
många ingredienser. Och ja, de tar tid att laga, men alla som följer Lisa oc
Ingen kan som Lisa förmedla kunskaper om råvaror, tekniker och vad som egentligen händer i kastrullerna. h blivit beroende av hennes recept vet att det är så värt det! Varje recept blir till en liten matlagningslektion. Kombinationen av de många ingredienserna ger balanserade komplexa smaker som gör matlagaren lycklig.
Ingen kan som Lisa förmedla kunskaper om råvaror, tekniker och vad som egentligen händer i kastrullerna. h blivit beroende av hennes recept vet att det är så värt det! Varje recept blir till en liten matlagningslektion. Kombinationen av de många ingredienserna ger balanserade komplexa smaker som gör matlagaren lycklig.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar