![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6V4_p5jk5gOgj3ocVMrHarErzfH18IX0dk3FmEOJIa_bUKZfUydSHBS5sEMSz1Yd_kPXYrR7fsVIMaJLYGwzCTYPpo2jjHP49bN8P54IUOirOJGqDSoJCj2mdRnPitM1Uk_mPbAyTjEQ/s400/%C3%A4ppeltzatziki+web.jpg)
Äppeltzatziki
4 medelstora äpplen1-2 vitlöksklyftor pressade
1 msk citronsaft
1 tsk rivet citronskal
3 dl tjock yoghurt
Salt och peppar
Riv äpplena grov och
lägg dem i ett durkslag för att rinna av – ta tillvara på saften!
Blanda ihop övriga
ingredienser, tillsätt äppelrivet och smaka av med salt och peppar.I kväll äter vi tzatzikin med lammfärsbiffar och tomatsallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar