I år bidrar vi till släktens firande med två friska gröna inslag på julbordet och ser till att alla blir boostade med välbehövlig C-vitamin. God jul på er kära läsare!
Citrus-
och granatäpplesallad med chili/honungsdressing
Blandade
citrusfrukterGranatäpple
5 msk vit vinäger
4 msk blomsterhonung
5 msk olivolja
1 röd chili, urkärnad och finhackad
Salt och peppar
Ta ur kärnorna ur granatäpplet och strössla över citrusen.
Lägg övriga ingredienser i en mixer och blanda väl. Smaka av med salt och peppar.
Rippla dressingen över salladen.
Granatäpple
trix!
Nigella Lawson har lärt
mig att banka ut de vackra kärnorna med hjälp av en träsked.Dela äpplet på hälften och banka loss på skalet – ett bra sätt att släppa ut lite av julstressen kanske?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar