1 mars 2020

Mina bästa fynd på bokrean


När det är bokrea passar även jag på att fynda och bunkrar upp med presenter till mina unga medarbetare som närmar sig studenten och eget boende. Klassiker som Vår Kokbok eller Bonniers Stora Kokbok går allrid hem. Billigt och vego funkar också. Ocn inte minst vill man börja bjuda andra på middag och de passar det bra med enkla, goda recept med passande vintips till. Här är mina 3 bästa köp på rean i år.
Vego på 30 min, Ylva Bergqvist
Här finns 100 recept på snabba gröna rätter som funkar året om. På bara 30 minuter får du garanterat god, mättande och nyttig mat på bordet.

Håkan Larssons bästa mat till vinet 
Boken är indelad efter vin av olika smaktyp och följs sedan av recept på mat som passar extra bra till. Till varje recept får du också ett specifikt förslag på det vin som passar allra bäst. Recepten är, som alltid när Håkan är inblandad, enkla och snabba att laga.
Portionen under tian, Hanna Olvenmark 
Hanna Olvenmark är dietist och hängiven snåljåp med en mission: att slå hål på myten om att hälsosam mat bara är till för dem som har tid, ork och framför allt pengar. Boken innehåller 50 vegetariska recept där varje portion kostar max 10 kronor.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar